Първоначално публикувано от don_pepone
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеЗа дървените части мисля за истинско карбоново фолио ,то е доста скъпо ,ма за таблото ще трее малко,и няма да ,е проблем.
И CD player-a e някакъв странен цвят спрямо интериора...
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеи освен това мен лично този волан хич не ми харесва, а и предполагам не е много удобен, предвид размера и разстоянието на което е от водача.
За разстоянието може да си сложи по-дълъг фланец или да си направи удължение за фланец ....
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеи освен това мен лично този волан хич не ми харесва, а и предполагам не е много удобен, предвид размера и разстоянието на което е от водача.Last edited by nicola 59; d.m.y г., 12:48.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Сега видях темата над твоята за почистване на фарове и се сетих за един доста смислен ъпгрейд на 155ца , а именно смяна на фабричния прожектор с би-ксенон такъв.
Ползите са много:
-по-добри къси и дълги
-само един ксенон комплект се ползва и товари по-малко инсталацията
-дългите всъщност използват същата крушка като късите , само разликата е в позицията на една подвижна преграда т.е. дългите са ти запалени предварително ... ако са отделни дългите им трябва време да запали ксенона ...
На 155 фара като гледам темата не е залепен и се разглобява много лесно. Играчката е закрепването на новия би-ксенон прожектор на мястото на стария. Може да се наложи да се прави някаква преходна планка или нещо подобно ....
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеСега видях темата над твоята за почистване на фарове и се сетих за един доста смислен ъпгрейд на 155ца , а именно смяна на фабричния прожектор с би-ксенон такъв.
Ползите са много:
-по-добри къси и дълги
-само един ксенон комплект се ползва и товари по-малко инсталацията
-дългите всъщност използват същата крушка като късите , само разликата е в позицията на една подвижна преграда т.е. дългите са ти запалени предварително ... ако са отделни дългите им трябва време да запали ксенона ...
На 155 фара като гледам темата не е залепен и се разглобява много лесно. Играчката е закрепването на новия би-ксенон прожектор на мястото на стария. Може да се наложи да се прави някаква преходна планка или нещо подобно .155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеПри този би-ксенон , който ти предложих дългите са през същата лупа. Не знам ако сложиш някакъв нормален цвят 4300к ксенон дали ще си личи въобще че имаш ксенон. Но пък щом могат да ти конфискуват колата не рискувай.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеАуууу ни са убави тея зъболекарски столовеи понеже съм загрижен да ни са изложиш ,мога те отърва от тях
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениекрасота!супер уникално е станал салона!честитооооо155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщениеСтрахотна е 55цата!Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеКолата е уникална, стойка, интериор, всичко !!!155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Екстра са седалките колега, много ми харесват, ама тия жабарите нямат милост ххх евракис за тапицерИначе приличат малко на такива от ГТВ. http://img36.imageshack.us/img36/185...16interior.jpg
Не можахте да се разберете с thecleaner за онова талянското купе, иначе щях да му гепя рекаротоНо нищо де, тук добрия чистач ми намери същото рекаро за 250 бг левчета и мисля да го отнасям
Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:32.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment